Universal Fish Company

Ми - команда експертів рибного бізнесу, які люблять свою справу, професійно застосовують свої знання, досвід і вміння для розвитку культури споживання морепродуктів у всьому світі. Працюючи з нами і купуючи наші морепродукти, ви стаєте такими ж експертами, як і ми! Наша місія — бути ЛІДЕРОМ!

Про компанію

Компанії та їхні продукти здатні змінювати світ. У UFC ми віримо, що чітка стратегія, відповідність найвищим стандартам якості та злагоджена робота команди експертів, це — запорука постійного розвитку та нових досягнень нашої компанії.

Наші цінності

У своїй діяльності, ми непохитно керуємося ключовими цінностями компанії, адже UFC завжди піклується про свою команду та клієнтів. Саме вони формують наш підхід до всіх аспектів бізнесу: від організації взаємин між колегами до співпраці з партнерами.

Ми встановлюємо надскладні цілі та досягаємо їх, кидаємо виклик небуденним задачам, приймаємо тверді рішення та миттєво діємо, щоб перевершувати конкурентів і надихати інших на високі результати.

• ЦІЛЕСПРЯМОВАНІСТЬ
  • НАПОЛЕГЛИВІСТЬ
  • АМБІЦІЙНІСТЬ
  • ІНІЦІАТИВНІСТЬ
  • АГРЕСИВНІСТЬ

Наша мета - відповідати очікуванням та перевершувати їх. Знання, розуміння і задоволення потреб як зовнішнього, так і внутрішнього клієнта.

• ПАРТНЕРСТВО

У світі, який постійно змінюється, ми обираємо бути гнучкими та відкритими до нового, генеруючи ідеї, що випереджають час.

• КРЕАТИВНІСТЬ
  • НОВІ ІДЕЇ
  • ШВИДКІСТЬ РЕАКЦІЇ
  • ГНУЧКІСТЬ
  • АДАПТИВНІСТЬ

Досягнення компанії – результат спільної роботи, в якій поєднуються та підсилюються найкращі вміння кожного з нас.

• СПІВРОБІТНИЦТВО
  • ВЗАЄМОПОВАГА
  • ЗГУРТОВАНІСТЬ
  • ВЗАЄМОДОПОМОГА

Наша найсильніша мотивація – бачити результат роботи, в якому є внесок кожного з нас. Щодня ми працюємо, щоб пропонувати нашим споживачам продукт найвищої якості.

• ЕФЕКТИВНІСТЬ
  • САМОВІДДАЧА
  • ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ
  • ОРГАНІЗОВАНІСТЬ

Сильними, ініціативними та творчими нас робить любов. Ми любимо свою справу та вкладаємо в неї максимум своїх ресурсів і здібностей, аби досягати більшого та долати будь які перешкоди.

• ЗАЛУЧЕНІСТЬ
  • ПОКЛИКАННЯ
  • САМОРЕАЛІЗАЦІЯ

Ми знаємо все про рибу й морепродукти, але завжди хочемо знати ще більше. Ми постійно розвиваємося та аналізуємо досвід, щоб відповідати найвищим світовим стандартам.

• СИСТЕМНИЙ ПІДХІД
  • ОСВІЧЕНІСТЬ
  • ДОСВІД
  • ЗНАННЯ ТЕХНОЛОГІЙ
  • КОМПЕТЕНТНІСТЬ
  • САМОРОЗВИТОК

1500 СПІВРОБІТНИКІВ

20 КРАЇН ЕКСПОРТУ

10000 КЛІЄНТІВ

5 КОНТИНЕНТІВ

Система продажів

Налагоджена система продажів – один із пріоритетів діяльності компанії UFC, завдяки якому ми входимо до числа лідерів ринку.

Рітейл

Сталий розвиток нашої компанії – головний фактор ефективної довгострокової співпраці з найбільшими національними мережами та компаніями міжнародного рівня. Нам вдалося побудувати складну дистриб’юторську систему, до якої входять партнерські компанії-дистриб’ютори та власна роздрібна мережа Don Mare.

Щоб забезпечити успішні продажі для наших клієнтів, ми пропонуємо саме ті продукти, які користуватимуться попитом, та надаємо потужну маркетингову підтримку. Ця стратегія є запорукою сильних позицій на ринку, і як результат – сотні тисяч упаковок рибної продукції виробництва UFC продаються вроздріб щоденно.

Оптові продажі

Основа системи оптових продажів UFC – довготривала співпраця, що гарантує вигідні умови для клієнтів. Ми своєчасно реагуємо на замовлення та забезпечуємо безперебійне постачання продукції завдяки автоматизованій системі управління запасами, сучасному автопарку та зручному розташуванні розподільчих центрів.

Асортиментний портфель UFC налічує близько 2000 найменувань, серед яких кожен клієнт знайде види продукції та вагові рішення, які найкраще задовольнять його бізнес-потреби.

HoReCa

Ми розуміємо, яку роль для сегменту HoReCa відіграє свіжість та якість продукції і знаємо, як забезпечити цю свіжість. Рибу й морепродукти ми доставляємо в найкоротші строки прямо з місця вилову, зберігаючи їхній первозданний смак.

У постійному асортименті компанії UFC – 400 000 найменувань охолодженої та свіжомороженої продукції, а також продукції з доданою вартістю. Крім того, спеціально для HoReCa ми регулярно поповнюємо цей перелік ексклюзивними делікатесами.

Соціальна відповідальність

Керуючись європейськими цінностями, Universal Fish Company займає активну соціальну позицію. Ми ведемо діалог із суспільством не лише через задоволення його потреб у якісній продукції. У наш бізнес інтегроване вирішення питань, що несуть суспільну та економічну користь.

Відповідальність за майбутне

Основний напрямок діяльності UFC як соціально відповідальної компанії - розвиток дітей і молоді. Проьягом багатьох років ми підтримуємо спортивні клуби, де юні таланти змагаються, знаходять нових друзів, подорожують і вчаться бути лідерами.

Футбольний клуб «Мрія»

З 2003 року UFC — надійний друг футбольного клубу «Мрія UFC». Ставши його головною підтримкою, ми забезпечили стрімкий розвиток організації. Наразі у ній сформовано міцний склад тренерів, юні футболісти щорічно поповнюють команди, регулярно закуповуються нові форми, м’ячі та інший необхідний інвентар. Девіз клубу: «Моя справа — найкраща мрія». І це дійсно так, бо «Мрія UFC» дає можливість дітям здійснити їхнє заповітне бажання — стати справжніми професіоналами.

Міжнародний спортивний турнір

Щорічно UFC проводить Міжнародний турнір із футболу серед дітей та юнацтва. У день відкриття турніру за підтримки UFC відбувається справжнє свято, наповнене виступами дитячих творчих колективів та спеціальних гостей. Загалом захід об’єднує понад 3000 учасників та глядачів.

Спортивний клуб Norven

З 2017 року спортсмени Norven — офіційні учасники чемпіонатів Європи, світу та інших рейтингових змагань. Успішними виступами вони заявили про себе на європейських турнірах України, Хорватії, Угорщини, Чехії, Польщі, Австрії та Болгарії. Вихованці Norven стали учасниками світової й молодіжної прем’єр-ліги з карате та змагалися за ліцензію на юнацькі Олімпійські ігри.