Бренди та Якість нашої продукції

Бренди Universal Fish Company завоювали серця споживачів у всьому світі, поєднавши в своїх продуктах високу якість, бездоганну свіжість та неповторний смак. Досконала якість продукції Universal Fish Company — ключове завдання, яке ми ставимо перед собою щодня, з моменту заснування компанії. Це — наша філософія і гордість.

Norven - справжній смак Норвегії

Якщо довіряти – то експертам. Якість продукції бренду Norven підтверджена споживачами у всьому світі. Ім’я бренду Norven має скандинавське походження. В перекладі з норвезької “norsk venn” означає “норвезький друг”. Як справжній друг, Norven вже багато років піклується про своїх споживачів, дбаючи про збереження максимальної користі та свіжості продукції, що дарує насолоду неповторним смаком. Адже Norven – це інноваційні продукти та відбірна риба, що народжена в кришталево чистих норвезьких водах, серед величних гір та мальовничих пейзажів. Кожен шматочок Norven є шедевром, створеним самою природою.

Холодні води Норвегії – одне з найбільш екологічних місць на планеті. Саме завдяки цьому унікальному місцю вилову наша риба неймовірно смачна та поживна. Бренд Norven представлений широким асортиментом в таких категоріях, як делікатесна риба, пресерви, морепродукти, ікра та охолоджена риба. Norven дарує можливість створення оригінальних кулінарних рішень, зберігаючи при цьому ваш час.

Norven – справжня норвезька риба
Master Fish – майстер смаку

Master Fish руйнує стереотипи складності приготування риби. Ми втілили ваші бажання у нашій продукції, тому все, що потрібно зробити – відкрити упаковку і подати рибу на стіл. Ми вже приготували все за найкращими рецептами наших кулінарних майстрів. В асортименті бренду є традиційні продукти на кожен день та делікатеси для вишуканих святкових страв. Готувати смачні та оригінальні страви значно простіше, коли твій помічник Master Fish.

Свіжа риба з усього світу!

«Дон Маре» — це не просто ім'я, це бренд, який об'єднує мережу фірмових рибних магазинів. Історія бренду розповідає про Дона Маре, чия пристрасть – свіжа риба та морепродукти. В нашому кулінарному просторі представлені всі існуючі у світовому океані види риб та морепродуктів, а за якість всієї продукції Дон Маре відповідає своїм ім'ям!

Donmare - сівіжа риба та морепродукти

Якість та Інновації

Основа діяльності Universal Fish Company — висока якість кожного продукту, що потрапляє до рук споживача. Щоб досягти цього, ми суворо контролюємо нашу продукцію методом замкненого циклу: від вилову до доставки на полиці магазинів.

Контроль якості

Основа діяльності UFC — висока якість кожного продукту, що потрапляє до рук споживача. Щоб досягти цього, ми суворо контролюємо нашу продукцію методом замкненого циклу: від вилову до доставки на полиці магазинів.

Як експерти-лідери у своїй галузі, ми орієнтуємося на світові стандарти якості та неухильно дотримуємося їхніх вимог. Це гарантує безпечність виготовлених продуктів та відчувати гордість за те, що вони відповідають заявленій першості.

Якість та Інновації
Відмінна якість

Сучасні лабораторії

Виробництво UFC — це обладнання останнього покоління та сучасні технології. Адже чим ефективніший виробничий процес, тим більшої свіжості та якості продукції ми досягаємо.

Тому, стежачи за сучасними тенденціями й надихаючись технологіями майбутнього, ми повсякчас вдосконалюємо наші лінії, збільшуємо потужності, інвестуючи в найкращі пропозиції від провідних компаній.

Автоматизація та новаторство

Історія створення виробництва Universal Fish Company - це приклад того, як прагнення до найвищої якості приводить до успіху. Висококваліфіковані спеціалісти безперервно впроваджують найкращі світові інновації у розробку продуктів.

Сьогодні компанія має найновітніші виробничі майданчики, де основні процеси повністю автоматизовані.

Інновації і технології
Сертифікація UFC

Сертифікація

Продукція UFC сертифікована та відповідає вимогам найвищих стандартів управління харчовою безпечністю, які визнані в усьому світі. Компанія пройшла сертифікацію відповідно до міжнародної схеми FSSC 22000, заснованій на системі безпеки HACCP, а також отримала сертифікат IFS Food та сертифікат кошерності.

Наявність цих документів дає споживачу найповнішу гарантію якості нашого асортименту, а нам — розширення ринку збуту, вихід на міжнародну арену, статус надійного виробника та додаткову мотивацію для команди, залученої до створення продукту європейського рівня.